Undallslund, Korridortræning (15-06-2015)
Kategori: Træning
Distance: 4.46 km
Tid: 56:51
Post 1: løber hen til stien og bruger den som udgangspunkt for kompaskurs indtil stien inde i skoven og følger hugning. Post 2: Fortsætter fra hugning, prøver at følge det hvide indtil sti mod syd. Fra gul område mister jeg orienteringen og rammer stor sti uden at vide hvor. Post 3: Kompaskurs direkte fra ende af stien. Post 4: Op over højen, holde mig på venstre side af slugten op til stikryds. Post 5: Kompaskurs over til vejen rammer lidt ved siden a, ny kurs over til højen. Post 6: Holde til venstre ud til sti og kompaskurs over til hugning (fejl hugning). Post 7: Ned til hvid skov kurs over til stor sti. Post 8: Hen til sti for at holde mig inde i korridoren, kurs mod den svinge sti, op til det gule og følge vækstgrænsen. Post 9: kompaskurs ned til vækstgrænse over til stien, op gennem det hvide. Post 10: Følge sti og løbe fra høj til høj. Næsten lige på og så i mål.
Skjul kommentarer (1)
Jakob Gade : Gode overvejelser under vej i forløbet, og det virker til at du har en klar plan for dit løb. Der er enkelte små svej, men ikke noget der koster meget tid. Du holder dig godt op af den røde streg, og løber generelt fint midt i korridoren.
Du kunne overveje at slippe kompasset en smule, og bruge det terræn der er i korridoren til at navigerer efter. For at træne terrænfokus, og ikke være for meget "slave" af kompasset.
Indsæt ny kommentar
Gem
 
Undallslund, Korridortræning (15-06-2015) Undallslund, Korridortræning (15-06-2015)