Årets julekalender vil, forhåbentlig for nogle, være lærerrig ud i O-sporten.

Der vil være lodtrækningspræmier. Du får et lod for hver rigtig besvarelse du indsender inden 28. december 2019 til Stig Barrett – sba@ainfo.dk
hints til enkelte af opgaverne finder du under kalenderen og i vejledningen. 

Vejledning vedr. Postdefinitioner: download her
Vejledning vedr. kort detaljer. download her

Vejledning til opgaven finder du ved at klikke her. Se vejledningen, for anvendelsen af font og skabelon.

Download følgende: font Link_1 – Wordskabelon Link_2 .

 2 = oppe
 5 = inde
 7 = nede/mellem
 8 = oppe
12 = vand
14 = syd
15 = “oppe”
16 = flade
20 = vand
21 = inde
22 = sydøst

4
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Stig BarrettSøren Elkjæradmin Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Søren Elkjær
Member

Hej Stig.
Jeg deltager i jule-kalenderen via Condes.
Nu er det sådan, at Condes nægter at arbejde uden et kort (mig bekendt….) så jeg har valgt et Undallslund-kort som baggrund for opgaven. Og skriver så postdefinitionerne i kanten af kortet. Er det en OK procedure? Eller hvad foreslår du ?
Og når opgaven skal sendes retur til dig, hvad så …sender jeg så hele Condes-filen?
Søren E

Søren Elkjær
Member

Hej Stig.
Den der post 9 gør mig totalt skrup forvirret. Nu har jeg stirret på den 2 timer (det kan pensionister tillade sig ….) og jeg har stadig ikke fattet, hvor den fucking post egentlig skal stå. Jeg vil formentlig ikke få megen søvn i nat på grund af den. Da jeg ikke forventer hjælp fra dig, Stig. appellerer jeg til jer andre deltagere: Er den nogen blandt I øvrige deltagere, der vil gi mig bare et vink til hjælp???
Om lidt vil jeg tage en tablet Valium (næsten lovligt hjembragt fra Sydafrika…) for at falde lidt til ro.
Mvh Søren E

Stig Barrett
Member

Tjaa, måske sådan cirka midt i cirklen. Måske skulle cirklen have været en lille millimeter længere mod syd-vest. Det 100% (401 Open land (A)) gule kan jo være f.eks. klippegrund med græs og eller mos (blot som eksempel). Hvorimod det 50% gule er bevokset i et omfang, der nedsætter gennemløbeligheden (403 Rough open land (A))