Hvis din telefon gø...
 
Del:
Notifications
Clear all

Hvis din telefon gør "knuder" mens du løber med MapRun6.


admin
(@admin)
Admin
Tilmeldt: 5 år siden
Indlæg: 26
Topic starter  

Telefonindstillinger

Hvis du har problemer med at din Android eller iPhone ikke optager dit spor eller optager sporet med varieret nøjagtighed, skal du kontrollere følgende punkter.

 • GPS / Location-tjenesterne skal være aktiveret på din enhed. Dette vil normalt være tilfældet, hvis du allerede har andre GPS-baserede apps på din telefon (f.eks. Google eller Apple Maps).
 • Tilladelser - Appen beder om tilladelse til at spore din placering og gemme filer på din enhed. For at appen fungerer korrekt, skal du sige ja til disse tilladelser.
 • App kørseli baggrunden - Mange løbere foretrækker ikke at interagere med MapRun6 - appen, mens de løber. I sådanne tilfælde går telefonen normalt i dvale, uanset hvilken tidsperiode der er indstillet. Normalt vil vi gerne have MapRun6 til at fortsætte med at fungere “i baggrunden”, så sporet fortsætter med at blive registreret, og poster registreres. Mange enhedsproducenter gør det vanskeligere at lade apps køre i baggrunden, da dette tømmer batteriet. Derfor er det vigtigt, at du:
  • Tillader MapRun6 at køre i baggrunden. Dette er normalt indstillet i "Indstillinger> Apps> ... MapRun6", men er forskelligt på forskellige modeller og versioner af Android / iOS.
  • Kontroller batterisparefunktionen. Ofte slukker telefonen GPS i lav strømtilstand
  • For flere detaljer se sider som: https://dontkillmyapp.com
 • Hvis din telefon lukker ned, eller MapRun6 går ned under en løbet, kan du genstarte MapRun6. Den vil så give mulighed for at fortsætte med den delvist afsluttede begivenhed (dvs. Genoptage). Så hvis alt andet fejler - genstart af MapRun6 og / eller din telefon kan være en mulighed.
 • For flere tip til telefonindstillinger for GPS-baserede apps, se på oplysningerne fra Apps såsom Strava:
Dette emne blev ændret 3 år siden 2 gange af admin

   
Citer
Del: