Onsdag aften i Fussingø Skov

For 10 år siden skrev jeg/vi på hjemmesiden om en tur til Fussingø Skov. Nu var vi der så igen i april måned. Skovbunden var oversåe med Anemoner præcis som for 10 år siden. Men denne gang regnede det hele vejen rundt. Skoven var fyldt med fældede bøgtræer, hvor kun stammerne var fjernet, så det var lidt udfordrende. Men en dejlig reservetur for det aflyste træningsløb i Finderup Øvelsesterræn.

Solen skinnede fra en skyfri himmel og der var forår, ja næsten sommer i luften. Vi havde set årets første svaler på vej til Fusingø. Ingen, hverken Helle eller jeg, havde været i Randers Orienteringsklubs klubhus før og heller ikke i Fusingø Skov.
Skoven var ualmindeligt dejlig. Meget løvskov, bøg og med en hel del slugter. Skovbunden var oversået med anemoner og bøgen var spæd lysegrøn. Fuglene sang og bøndernes maskiner kørte på fulde omdrejninger. Helt Morten Korck´s . Men vidunderligt var det.
Vi løb begge bane 1, der var 5,8 km. Ikke helt det samme vejvalg men dog, langt hen ad vejen det samme. Der var ingen rigtig svære postermen, det var fint som træningsløb. Ingen tidtagning, det har vi jo prøvet før. 

Vi brugte begge en god time på løbeturen.

Helle og Stig

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x