Referat bestyrelsesmøde 4.april 2011

Bestyrelsesmøde

  

Tilstede: Pia, Keld, Michael, Stig, Svend Erik, Arne og Lene.

  

 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde. Referatet er godkendt.

 

 1. Generalforsamling 2011. Opfølgning: Fint fremmøde med gode indspark.
  • Intro-udvalget ønsker en mentorordning. Arne snakker med Intro.
  • Regnskabet for 2010 er så godt, at medlemmerne mener vi skal bruge nogen af pengene. F.eks. gratis deltagelse i nytårsløb, klubmesterskab og julearrangement. Pia forslog Div. Matcher som helt gratis for medlemmerne og evt. nyt køkken til klubhuset. Bestyrelsen vedtog at startgebyr til Div. Matcher samt Klubmesterskaber fremover skal være gratis. Vi overvejer nyt køkken.
  • Andre kommentarer? Det var der ikke.

 

 1. Påskeløb 2011 – status. 1702 tilmeldte. Pia – instruktion er klar til nettet. Keld – stævnepladser er på plads. Banerne er færdige. Banelæggerne kan sende print (postdefinitioner) til Jakob til udskrivning på klubbens printer. Logistik er på plads, parkering er på plads i Ulbjerg. Toiletter ved begge starter i Dollerup. Kjeld T. har styr på elektriciteten. 73 Crew bestående af klubmedlemmer, slægtninge og venner. Åbne baner OK. Væske Hans Chr. køber nye dunke. Stævnet har fået en pæn del sponsorstøtte.

 

 1. Løb i 2011 samt langtidsterminsliste.
  • Natteravn i 2011 på Broddingbjerg 12/10. SL:?, BL:?
  • B-løb i 2012 i Hald Ege den 29/4. SL:?, BL:?.
  • Læsø-dages juli 2012.
  • Natteravn i 2012 i Dollerup evt. Ulbjerg den 17/10. SL:?, BL:?.
  • DM-Nat i 2013 i Guldborgland den 6/4. SL:?, BL:?.
  • Divisionsfinale i 2014 i Mønsted (?) den 5/10. SL:?, BL:?
  • DM-Mellem i 2016 – overvejes (evt. i Sødal?)

 

 1. Diverse sager:
  • DOF’s repræsentantskabsmøde i Vingsted. Kort orientering ved Michael. Referat kan i øvrigt læses på DOF’s hjemmeside. Debat om de nye afgifter var startet inden mødet. Mødet var fredeligt.
  • ”Find vej i ..”. Projekt i Hald Ege. Status v. Svend Erik. Indvielse den 29. maj med deltagelse af bl.a. Nordea (promovering af tilskud). Sten Bonne har underskrevet aftalen, kortet er klart. Der skal skrives en folder. Kun DOF kode på stolper.

 

 1. Bestyrelsesrunde. Stig – havde ingenting. Svend Erik – havde ingenting. Michael – digitale billeder er meget skarpe. Påskeløbskortene – ekstra tryk til kortsalg? Der bliver trykt 50 stk. ekstra af hvert kort. Lene – havde ingenting. Pia – vores elforbrug er tredoblet fra 2.100,00 til 6.300,00. Evt. ny saunaovn? Ungdomstrænings løn – der skal bilag til regnskabet. Keld – Begynderforløb for voksne i maj måned om mandagen. Arne – der var 6 personer til affaldsindsamling. Skovens Dag ude ved Hald 8. maj. Vision 2015 klub? Vi er ikke interesseret i år. Kvittering fra Viborg Kommune på at vi er godkendt med hensyn til børneattester. Intro har et par arrangementer.

 

 1. Næste møde – forslag 6/6 2011. Keld er vært

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x