Træningsmuligheder indtil nytår

Hej Alle Sammen

 

I disse Corona-tider, hvor det hele næsten er lukket ned, forsøger vi at gøre nogle tiltag, så i stadig kan komme ud og træne på poster.

Indtil nytår vil der være tilbud om baner i Undallslund. Banerne vil være tilgængelige i 14 dage af gangen. Lige p.t. har Søren Elkjær sat 22 poster ud, som vil blive hængende indtil d. 16. november hvor Keld Gade overtager og sætter poster ud på nye baner. Igen hænger de der i 14 dage, hvorefter der igen bliver sat ud til nye baner. Således køres til og med året ud med skift af baner hver 14. dag.

I vil altså kunne tage ud på et hvilket som helst tidspunkt på døgnet og løbe en bane. Banerne skal i selv printe ud. De kan findes på VO’s hjemmeside. Se også kalenderen (scroll ned på hjemmesiden).

Posterne er små poster med refleks, så de også kan bruges efter mørkets frembrud. Posterne må ikke berøres. Der er ingen tidtagning. Banerne vil blive lagt op på O-track.

Hilsen Bestyrelsen

 

Subscribe
Notify of
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
admin
Admin
3 years ago

Vi har nu fået tilladelse til ligeledes at løbe på Broddingbjerg, både kommune delen og stats delen. Mere herom når jeg har fundet nogle banelæggere.

admin
Admin
3 years ago

Vi vil forsøge at udvide tilbuddet med et sæt nye baner på de samme poster i løbet af 14 dages perioden.
Posterne hænger altså i 14 dage og der kommer i den periode 2 sæt baner på de samme poster.
Hvis du vil adviseres om, hvad der sker på denne “front” så kan du ved at trykke på Subscribe her på siden, blive adviseret i din mailboks, hver gang der kommer nyt.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x