Viborg Orienteringsklubs nyhedsbrev oktober 2022

Vi har i bestyrelsen besluttet at informere mere om, hvad der sker i klubben. Så frem til generalforsamlingen i 2023 vil du ca. 2 uger før en måned begynder modtager et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet vil også blive lagt på hjemmesiden. På generalforsamlingen vil vi så sammen beslutte om det skal fortsætte, justeres eller ophører.

Nyhedsbrevet indeholder ikke oplysninger om VO-res mandags-, onsdags- og lørdagstræning. Oplysninger herom vil du altid kunne finde i kalenderen på VO-res hjemmeside.  Besøg gerne hjemmesiden og meld dig som arrangør af en mandag eller lørdagstræning. Kontaktperson: Stig Barrett

2. oktober        Oprykningsmatch i Rold Nørreskov til 1. division. Tilmelding via O-service. Klubben arrangerer gratis bustransport, hvor der serveres kaffe/te og rundstykker. Klubben ser gerne flest muligt deltager. Senest tilmelding er 23. september.  Kontaktpersoner: Keld Gade vedr. divisionsmatchen og Helle Nikkel vedr. bustransporten.

3. oktober        Fællesspisning i klubhuset. Kontaktperson: Helle Nikkel.

7. oktober        Orienteringsløb på Skals Skole og rundt i Skals parker og stier. Lette baner. Kontaktperson:  Jess Rasmussen.

14. oktober     Kulturnatten. Sprintbaner og kultursprintløb 1600-2200 med start på Nytorv. Gratis deltagelse for klubbens medlemmer. Begivenhed er oprettet på Facebook. Tommy, Helle og Jess er arrangører.         

15. oktober –   Naturskattejagt i Undallslund med start ved klubhuset. Naturskattejagten arrangeres af

23. oktober      Viborg Biblioteker og VO har lagt ruten, hjælper med opstillingen 13. oktober og vedligeholder afmærkning af ruten dagligt frem til og med søndag 23. oktober. Du kan læse om aktiviteten her. Hvis du har mulighed for at hjælpe med tilsyn af ruten og skattekistens indhold en eller to dage, eller du vil prøve Naturskattejagten, så kontakt Jess Rasmussen (VO bliver tildelt et antal skattekort, så klubbens medlemmer kan komme i besiddelse af efter først til mølle-princippet).   

19. oktober      Natteravn i Undallslund 1900-2100. Åben stævne, og da arrangørteam er på plads, kan alle tilmelde sig i O-service eller komme og købe en vakant bane på dagen. Kontaktperson: Jess Rasmussen.

23. oktober     Der er tradition for at flere af klubbens medlemmer deltager i efterårsstafetten, som i år er i Hørby. Tilmelding i O-service.

Stafetmetode: Blom-metoden
3 deltagere pr. hold og alle 3 starter samtidigt
Når alle 3 er kommet i mål efter første sløjfe byttes kort, og ligeledes efter anden sløjfe
Vinder er det hold, der først får alle 3 løbere i mål

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x