Subscribe
Notify of
4 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Søren Elkjær
2 years ago

Kære Lene. Tak for de trøstende ord. Jeg tager imod tilbuddet om, at du synger en julesang (På loftet sidder…..) for os alle i morgen, lørdag under halvtaget. Når jeg reagerer så emotionelt, skyldes det nok følgende: Der er 3 milepæle i mit liv – eller man kan kalde det faste ledetråde – som giver grundstrukturen i mit liv. Og det er: 1: Jomfrufødslen – altså at Josef ikke rørte Maria for at lave Jesus. Det var Helligånden. 2: At Mette ikke vidste, at det var ulovligt at udrydde alle mink i Danmark. 3: Gløgg ved juleafslutningen i V.O. De… Read more »

Lene Bejer Damgaard
2 years ago

Kære Søren
Det er jo ikke rart at skulle være med til at lægge din jul i ruiner, og jeg håber, din julestemning kan løftes af andet end gløgg☺️. Jeg løber en tur i morgen og snupper en kop kaffe og en lille kage, hvis der er flere ved 13 tiden. Jeg synger med glæde en julesang for dig i det åbne landskab ved klubhuset samme tid. Vil det kunne hjælpe? Jeg kan muligvis finde en nissehue til lejligheden????????‍????, ellers er der en her????????‍???? igen. Hilsen Nissen (Lene)

Søren Elkjær
2 years ago

Kære venner – medlemmer af V.O. Gløggen er aflyst. Min jul ligger dermed i ruiner. Jeg er på grådens rand. Jeg går ud fra, at beslutningen er stadfæstet på allerhøjeste niveau – og det skal jeg selvfølgelig ikke anfægte. Inden jeg bryder ud i uhæmmet gråd, vil jeg dog lige komme med et kompromis-forslag: Er det overhovedet muligt at lave et kompromis? Hvis vi nu gør følgende: 1: Samles på udendørs terrasse – som beskrevet i det nye oplæg. 2: Der vises Corona-pas ved 1. skridt ind på terrassen (det gjorde vi i IFK i tirsdags – 55 personer). 3:… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x